Epilator IPL si rejuvenare corporala, cum te poate ajuta ?

Epilator IPL si rejuvenare corporala, cum te poate ajuta ?

Epilatorul IPL este folosit pentru indepartarea parului si reducerea permanenta a cresterii parului nedorit. Utilizati epilatorul de 1-3 ori pe saptamana , si in 4 saptamani puteti scapa efectiv de parul in plus. Poate fi folosit pe fata, axila, brate, picioare, bikini.

Prin influenta Tehnologiei IPL, lumina intens pulsata atinge pielea si este absorbita de radacinile parului. Cu cat parul este mai negru, cu atat absorbtia se efectueaza mai bine.

Lumina pulsata stimuleaza foliculul de par sa intre intr-o stare dormanta. Prin urmare, parul va cadea in mod natural , prevenind regenerarea si mentinanand o piele fina.

Ciclul cresterii parului include mai multe stagii, nu toate firele de par cresc in acelasi timp, de aceea recomandam un tratament de 8 saptamani, inainte de epilarea IPL va rugam sa folositi lama de ras pentru o mai buna functionare a luminii pulsate.

Epilatorul IPL pune siguranta pe primul plan, este un mic consumator de energie si nu raneste pielea.

Va rugam nu folositi epilatorul IPL fara ochelarii de protectie, flash-urile pot dauna ochilor.

Va rugam nu folositi epilatorul IPL pe pielea proaspat bronzata, ideal este sa evitati expunerea timp de 4 saptamani de la utilizare.

Nu folositi epilatorul IPL in jurul ochilor.

Epilatorul IPL se utilizeaza pe pielea proaspat spalata, uscata si epilata cu lama de ras, pe piele nu trebuiesc aplicate uleiuri, creme sau alte produse cosametice inainte utilizare.

Mod de utilizare:

- apasati timp de 3 secunde pentru pornire/oprire, apasati acelasi buton de pornire timp de 1 secunda pentru a schimba treptele de intensitate de la 1 la 5 

- apasati butonul de control pentru a da drumul flash-urilor, apasati acelasi buton timp de 3 secunde pentru a activa modul automat(flash-uri automate)

Timp de utilizare pe partile corpului:

- 4-5 minute in zona axilei ( recomandam modul manual ) 

- 8-10 min in zona bikini ( recomandam modul manual ) 

- deasupra buzelor 2-3 minute la intensitate mica ( recomandam modul manual ) 

- 25-30 min pentru zona picioarelor ( recomandam modul automat ) 

- 25- 30 min pentru zona bratelor ( recomandam modul automat ) 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!